Vi kan lide bryllupper! I mere end 10 år har vi hjulpet brude og brudgom med bryllupsplaner. Her finder du brudekjoler, vielsesringe og genstande, der kan hjælpe dig fra frieri til bryllupsrejse. Brylluppet er slut, og du er ankommet til den planlagte festlokale. Når bryllupsmiddagstiden er udløbet, kan brylluppet begynde. Ifølge traditionen byder bruden og brudgommen alle velkommen, og derefter første gang på aftenens show. Brudeskål og diverse. Mens vi tillader folk at tænke frit og ændre bryllupstraditioner, er vi her for at give nogle nye teknikker relateret til brudeskålen.

lykønske bruden og brudgommen

lykønske bruden og brudgommen

Hvis du skal holde et bryllup i en kirke, er der en tradition for kun at lade gæsterne forlade kirken efter brylluppet og derefter drysse ris, rosenblade eller andre ting på dig. Derefter var der et krammefest. Ved bryllupper er der ofte mange mennesker, der ikke kender hinanden godt. De føler sig faktisk lidt stive, længes efter at blive strakt og står op og venter på deres tur til at lykønske bruden og brudgommen. Du kan ændre denne indstilling ved at holde brudeskålen lige efter brylluppet.

Efter brylluppet skal gæsterne nyde snacks og drinks uden for kirken. Måske har du dækket det op med hjemmelavet juice og friskbagt kage? Eller er det muligt at give alle gæster et glas champagne på én gang? Dette er bestemt en velkomstfunktion, så “blanding” kan starte med det samme.

Brug for en dygtig fotograf Sjælland?

bryllupsfotograf

brudeskålen

I dag er der en enorm mængde mad, der kan serveres i brudeskålen. Det er fordelagtigt at levere en klæbrig mad / snack, der ikke kræver bordservice, men som giver gæsterne mulighed for at spise med hænderne. Hvorfor ikke lave nogle festlige frugtspyd? rozi mini pizza? Fyldte peberfrugter? Når gæsterne spiser og kommunikerer, kan du som nygift glide væk og blive fotograferet fredeligt.

At ansætte en bartender til at servere brudens skål med blandede drikkevarer er en festlig funktion og garanteres at blive værdsat ved bryllupsmiddagen. Her kan du vælge brudeparets favoritdrikke på forhånd, så gæsterne kan bestille dem. Det kan starte fusionen og starte festen så tidligt som muligt og bringe de nygifte og gæster en vidunderlig oplevelse. Husk også at give ikke-alkoholholdige drikkevarer her.

bryllupsfotografi

Bryllupskager

Bryllupskager er noget, som de fleste nygifte bruger mange penge på, og de er smukt fotograferet. Af samme grund er det måske ikke helt ideelt at have en kage på bryllupskagen efter at have drukket mere eller mindre alkohol i en treretters middag.

Læs også:

Bryllup København