3 skønne bryllups-egnede steder i København

Skal i holde Bryllup i København? Bor du og din bedre halvdel i København eller omegn og vil holde jeres bryllup i København, er der heldigvis mange muligheder at vælge imellem. Her guider vi til tre skønne bryllupslokationer i København, I kan overveje at booke til jeres store dag.

bernstorff slot bryllup

Bryllup på Bernstoff slot

Bernstoff Slot ligger i den smukke Bernstoffspark i Gentofte og er det ultimative romantiske sted at holde jeres bryllup. Slottet tilbyder et bryllupsarrangement lige efter jeres behov; I kan vælge den helt store version med alt fra vielse med reception til den helt store gallafest med overnatning og morgenmad dagen efter. Afhængigt af antal inviterede gæster vil I få slottes hovedbygning eler Kavalergård – begge giver fantastiske muligheder for smukke uforglemmelige bryllupsfotos af både jer og jeres gæster i deres flotte jakkesæt og ​festkjoler​. I kan desuden vælge at blive viet enten inde eller ude; vælger I inde vil det være i Kavalergården, og vælger I ude, vil det foregå på slottets terrasse med udsigt til den smukke Bernstoffspark. Derudover har slottet forskellige lækre bryllupsmenuer, I kan vælge mellem og på den måde lade de professionelle kokke håndtere alt, hvad der har med mad at gøre.

Se flotte billeder fra bryllup på Bernstoff Slot

Mielcke & Hurtigkarl, Frederiksberg - Restaurant

Bryllup i overdådige lokaler på Frederiksberg

På Frederiksberg giver Det Kongelige Danske Haveselskab jer mulighed for at holde jeres bryllup i deres helt fantastiske gennemførte lokaler; Brøndsalen eller Paradehuset. Brøndsalen har store vinduer, højt til loftet, en stor åben terrasse og plads til 200 siddende gæster. Paradehuset er en af Danmarks ældste drivhusbygninger, som stadig er i brug og har egen have med udsigt til Rosenhaven og med plads til mellem 20 og 75 gæster. Uanset hvilket lokale, der er passende til jeres bryllup, vil I få serveret en eksklusiv bryllupsmenu lavet af holdet bag den anerkendte restaurant Mielcke & Hurtigkarl, og I vil få erfarent tjener- og kokkepersonale stillet til rådighed.

Se flotte billeder fra bryllup på Frederiksberg

Bryllup i overdådige lokaler på Frederiksberg

Uformelt og hyggeligt bryllup i New Yorker stil

Er I til et knap så ekstravagant bryllup og mere til et lidt uformelt, utraditionelt og hyggeligt bryllup, er resturanten Tribecas festlokale i København Nordvest helt oplagt. Lokalet er hipt og ungt med en tilknyttet helt fantastisk gårdhave, man ikke ser ret mange andre steder i København. Gården ligger i lige forlængelse af lokalet, hvilket giver jer god mulighed for, at I og jeres gæster kan bevæge jer rundt mellem lokalet og gården hele aftenen uden at gå glip af indslag eller festligheder det ene eller andet sted. Tribecas erfarne tjenere og kokke vil sørge for service, menu, vin, drinks og alt, hvad der hører til et hipt, uformelt og hyggeligt bryllup.

Holder I et bryllup her, vil I give jeres gæster mulighed for at klæde sig en smule mere afslappet, end de måske ville, hvis I fejrede jeres store dag på et slot eller i de overdådige lokaler på Frederiksberg. Mænd vil ikke nødvendigvis trække i det stiveste, fineste jakkesæt, og kvinderne vil måske gå efter et outfit med ​et par lækre bukser eller løs nederdel​, en flot skjorte og smukke, festlige stiletter. Og dét kan virkelig også have sin charme!

brullup detaljer

Uanset hvor I ender med at holde jeres bryllup, bør I uden tvivl finde ​en professionel bryllupsfotograf​, der kan forevige jeres store dag i smukke fotografier.

Se flere gode artikler om bryllup i KBH her: