Anbefalinger

Vi er lige kommet hjem fra vores dejlige bryllupsrejse og vidste jo godt vores bryllupsbilleder lå klar og ventede. Vi var vildt spændte for vi havde jo set jeres mega flotte bryllupsbilleder på www.bryllupsfotografkobenhavn.net og vidste vores forventninger var høje til billederne. Vi har nu set dem alle og vi må indrømme vi sad med tårer i øjenene. Billederne fortæller vores dag, fuldstændig som vi havde drømt om. Det skal i have så mange gange tak for. Vi vil klart anbefale jer til venner og famile.

kærlige hilsner

Lene og Klaus

Kære bryllupsfotograf!

Vi har kun de vildeste roser til jer. Sikke en professionel tilgang til jeres arbejde. Man følte fra første gang man tog kontakt til jer, at vi var i de bedste hænder. Og nu hvor vi sidder med vores billeder, og alle venner og familier har set dem på vores facebook side, er vi i syvende himmel. Fantastisk stykke arbejde. Og mega flot efterbehandling af billederne. Også tak fordi i fjernede den stump hår der var faldet ned foran ansigtet. De varmeste anbefalinger fra os 2 nygifte.

Lisbeth og Daniel

Så er brylluppet overstået og vi har endelig fået lidt tid i kalenderen igen. Vi synes vi ville meddele jer hvordan jeres bryllupsbilleder er blevet modtaget. Først og fremmest er især billederne fra kirken blevet ligesom vi drømte om. Da vi jo ikke er verdens mest fotogene mennesker, må vi dog indrømme at vores bryllupsportrætter faktisk får os til at se ret godt ud. Vi føler faktisk i har været med til at skabe nogle billeder der virkelig viser hvem vi er og giver vores bryllupsdag de bedste minder vi nogensinde havde turdet forestille os. Vi kan kun med de varmeste garantier sende vores anbefalinger videre til andre brudepar der skal giftes i København.

De største knus til fotografen

Line P.

Hej med jer!

Jeg og fruen vil blot takke for de totalt iorden bryllupsskud der. Vi må sku sige det har i bare gjort tip top. God vind fremover.

vh.

Lasse

WOW!!!

I må uden tvivl være nogen af Danmarks bedste bryllupsfotografer. Jeg forstår godt i har vundet priser for jeres bryllupsbilleder. Vi har modtaget vores, og jeg græd da jeg så slideshowet. I har bare fanget vores store dag SÅ PERFEKT! Hvis jeg stod der lige nu, ville i få den største krammer. Disse billeder kan vi kun være stolte af og vi vil overtale ALLE vi møder til at benytte jer som fotograf.

TUSIND TUSIND TAK

Lise og Peter

Bryllupsfotograf i særklasse

TAK TAK TAK!! Vi er målløse og vi kan ikke takke vores venner nok for de anbefalede jer til os. Hvor er i bare gode! De vildeste billeder. Jeg føler mig jo helt som fotomodel. Det var en skøn oplevelse og hvor gik det hele bare SÅ fantastisk. Hvis i nogensinde mangler en anbefaling, så ringer i bare til os.

De bedste tanker herfra

Sandra og Piertro