Historien om jeres bryllupsdag i billeder

At fortælle en historie er selve essensen af fotografi, (og historien om jeres bryllupsdag er en af de mest betydningsfulde i dit liv). Jeg vil diskret indfange de korte øjeblikke, som er af allerstørst betydning, og med disse enkeltstående øjeblikke vil jeg fortælle den samlede historie om denne helt specielle dag. Og vigtigst af alt – din store dag skal ose af latter og glæde! Min afslappede tilgang vil hjælpe dig til at slappe af og lade dig nyde denne dag fyldt med kærlighed. Din oplevelse er det vigtigste.

Tidløs fotografi

Lige fra vores første kontakt, over forberedelserne før hvert enkelt billede og til fremstillingen af de håndlavede fotoalbum, som bindes i Italien, er hvert enkelt skridt i processen designet til at skabe tidløst kunst. Kunst, som reflekterer din dag på en helt unik måde. Et bryllupsalbum bør ikke bare være en række billeder. Det bør være en samling af de vigtigste og smukkeste flygtige øjeblikke. Dem som bringer et smil på dine læber eller en tåre på din kind. Tidløs fotografi, som i årtier vil berøre det inderste af dit hjerte med forevigelse af disse øjeblikke. Med min fotografi vil jeg hjælpe dig huske de vigtigste øjeblikke i dit liv – med farver, lyde og følelsesindtryk.

Indfange selve essensen af hvert enkelt øjeblik

Virkelig fantastisk bryllupsfotografi er den slags, som bevæger os, inspirerer os – giver os kuldegysninger. Og hvorfor? Fordi det kan indfange selve essensen af hvert enkelt øjeblik. Det er derfor, jeg mener, at det er utroligt vigtigt, at vi forstår hinanden. At jeg virkelig forstår dine individuelle passioner og din personlighed – din historie betyder virkelig noget for mig. Gennem denne forståelse resulterer et samarbejde med mig i tidløst kunst, som reflekterer både din personlighed og øjeblikkets skønhed. Hvis du glemmer, at jeg er fotograf – selv i et kort øjeblik – så har jeg fuldført min mission!

Som bryllupsfotograf

Som bryllupsfotograf jeg får mulighed for at fotografer på en masse forskellige steder, men måske min favorit lokationer er på stranden.  Strand bryllupper i  Danmark ser ud til at bliver mere og mere populære, og hvorfor ikke … Hvis man ser på mængden af flotte kystlinje Danmark har at byde på det er virkelig ikke så stor en overraskelse. Måske nogle af de mest fantastiske strande i Danmark findes på Danmarks vestkysten, men det er virkelig ikke svært ikke at snuble over en dejlig sandstrand overalt. Selv københavn har fantastiske steder for fantastiske strand bryllupper.

Bryllup

Som bryllupsfotograf i København

Som bryllupsfotograf i København, har jeg æren af at møde mange utrolige dejlige mennesker. Bare det at få lov til at dele, det der for mange, er den fantastiske dag i deres liv – deres bryllupsdag – er noget der gør mig meget begejstret for mit arbejde. At blive inviteret indenfor i den vigtigste dag i et pars liv, mens man kreativt fanger øjeblikke af kærlighed, lykke og latter er måske den bedste måde jeg kan beskrive hvordan jeg føler omkring det jeg laver. Det er derfor jeg putter mit hjerte og sjæl i de bryllupsbilleder jeg tager, for således at tage de mest fabelagtige billeder som vil bringe minder og følelser frem i mange år.

Der er noget unikt og specielt ved et bryllup, og hvert bryllup har sin egen smukke historie. En historie som jeg altid fortæller fra start til slut, inklusive de små detaljer; fra forberedelsen om formiddagen til vielsen, til bryllupsvalsen. Disse øjeblikke bliver ikke altid fanget og ofte glemt, da de ikke er en del af selve vielsen.