Valg af bryllupsfotograf

Når man vælger en fotograf til en så vigtig begivenhed som et bryllup, er noget af det absolut vigtigste, at man vælger en fotograf man stoler på, og som man er tryg ved at give den store opgave det er at dokumentere en af de vigtigste dage i ens liv. Derfor er noget af det vi går absolut mest op i, at sikre os at vores kunder kan slappe af på deres store dag, velvidende at de kommer til at få nogle fantastisk smukke og ikke mindst stemningsfyldte bryllupsbilleder. Derfor har vi også backupkameraer og tager backup af billederne så tekniske problemer ikke kommer til at opstå.

Vi har masser af erfaring med at tage bryllupsbilleder, og det betyder at I kan være sikre på, at vi ikke glemmer noget. Vi ved godt, hvor vigtigt det er, at have smukke minder af de mange detaljer som går lige netop jeres bryllup specielt og unikt, og vi skal nok fange dem.

For at vi er bedst muligt klædt på til den store dag…

For at vi er bedst muligt klædt på til den store dag, og for at I kan være 100% trygge ved, at overlade fotograferingen til os, tilbyder vi altid et indledende møde over en kop kaffe hos os i København, hvor vi kan snakke lidt om lige præcis jeres ønsker omkring billederne til jeres bryllup. Selvom vi har vores egen stil, og selvom vi har en masse ide’er til nogle stemningsfyldte bryllupsbilleder, er det vigtigste for os, at I får lige præcis de bryllupsbilleder I drømmer om. Derfor tilpasser vi også gerne stilen til lige netop jeres ønsker.

For at sikre at alle de vigtigste øjeblikke

For at sikre at alle de vigtigste øjeblikke på den store dag bliver foreviget, er vi også altid af sted begge to så på den måde kan vi nemlig godt være to steder på en gang! Det betyder også, at vi derfor kan følge jer begge til forberedelserne inden vielsen, og udover at der ofte er nogle fantastiske stemningsfyldte billeder at fange der, giver det jer muligheden for at få indblik ,i hvad der forgik i jeres partners timer op til brylluppet. Det er noget vi har rigtigt gode erfaringer med og vores tidligere kunder har været helt vilde med de billeder.

Historiefortælling

Det vigtigste for os er at billederne fortæller en historie. Derfor fraråder vi altid, at man kun får taget opstillede portrætter, for det er svært at fortælle en god historie, med noget som er opstillet. De opstillede portrætter er selvfølgelig vigtige, og vi mener helt klart heller ikke, at man skal springe dem over, men hvis man virkeligt vil have nogle billeder, som man vil elske at tage frem og kigge på, igen og igen, så skal de fortælle en historie.

Det optimale er selvfølgelig, at vi følger jer hele dagen, på den måde får man hele historien fra jeres dag med, men rækker budgettet ikke hertil, anbefaler vi at man prioriterer timerne op til vielsen i stedet for festen. Der er utroligt smukke og stemningsfyldte billeder at fange i timerne op til vielsen hvor I gør jer klar, og det er altså bare fantastisk at få et indblik i hvad der er foregået i de timer. Tænk på hvor skønt det er at se nogen ansigtsudtryk når de får en gave man har gjort sig umage med, i dag giver mange morgengave på selve deres bryllupsdag, og tænk lige på hvor skønt det er at have et billede af jeres partner når de åbner deres gave.

Priser for bryllupsbilleder

Hos os er kvalitet i højsædet. Vi leverer ikke billeder som er uredigerede og ufærdige, vi leverer et helstøbt produkt. Det er vigtigt for os at det færdige resultat lever op til både jeres og vores forventninger. Derfor har vi heller ikke fast definerede pakkerløsninger, vi stræber efter at levere lige præcis det I drømmer om, og derfor skal I også selv have lov til at definere hvad det er. For at give et indblik i prislejet vil vi dog gerne komme med en række vejledende eksempler, skulle en af de pakker passe lige på jeres ønsker er det naturligvis bare perfekt, og så kan I se på det som en prisliste, men listen er bestemt ikke afgrænset til kun at omfatte de følgende tilbud.

Læs mere om den professionelle bryllupsfotograf her.