På selve dagen

  • Hvis der skal laves billeder i kirken så aftal med præsten, chauffør og f.eks. bestman, at I kører fra kirken, men kommer tilbage til kirken i løbet af 3-5 min. På den måde står gæsterne ikke venter på jer. Og hvis de har noget de vil smide efter jer, kan de jo også gøre det. Gæsterne tager simpelhen afsted til festen og I kan få ro til at lave billederne i kirken.
  • Husk skiftesko – den danske sommer kan være lunefuld og grønt græs kan farve dine silkesko
  • Hvis du har en brudekjole med langt slør, kan det være en god ide at have en veninde med, der kan assisterer med at håndtere kjolen
  • Tag gerne gummistøvler med – så er der plads til sjov.
  • Husk paraplyer – også selv om det ikke regner – en sort og en hvid paraply kan give specielle billeder 
  • Husk at have en babysitter med – gerne en der kan køre med børnene, når de er færdige.
  • Hvis der skal tages billeder på flere locations, så er det en god ide at have en chauffør med.
  • Fortæl familien at de skal bruge “rigtige” ris og ikke grødris – de “støver”.
  • Husk at mange kirker ikke accepterer at der bruges ris, da småfuglene dør af at spise dem. Brug korn i stedet – det giver også nogle flotte gyldne striber på billederne
  • Husk en klædebørste til at fjerne hvide striber fra gommens sorte tøj.

Book en bryllupsfotograf KBH her

Professionelle bryllupsbilleder

Professionelle bryllupsbilleder

Udover at fotografere til koncerter og diverse events med de kendte og kongelige, tilbyder jeg både at tage bryllupsbilleder fra kirken og receptionen/festen.

Brylluppet er en vigtig begivenhed i livet, og derfor er det vigtigt at få taget nogle rigtig gode billeder til minde om den store dag.

En halv time inden brylluppet er fotografen klar, og går igang med at tage stemningsbilleder, og når bruden ankommer. Efter dette tages også billeder i kirken (husk særlig tilladelse fra kirken til fotografen), hvis dette ønskes.

Efter ceremonien følger fotografen brudeparret fra alteret og ud foran kirken, hvor der vil blive taget stemningbilleder af brudepar og gæster. Et egentligt familie/gruppebillede tilbydes også, hvis der er interesse for dette. 

De traditionelle bryllupsbilleder, tager vi efterfølgende ude i det grønne.

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er mange ting; der skal tages stilling til mange ting. Det handler om smag og tryghed for at jeres bryllupsbilleder bliver lige som I ønsker det.
Det er svært at sætte en finger på, hvad der gør et billede godt og seværdigt. Der er mange som fotograferer og laver bryllupsbilleder.

Vi er bryllupsfotograf i KBH, men kommer gerne over hele landet. Hos KBH fotografi pejler vi os ind på, hvad I ønsker af billeder. Vi tager os tid til at lære lidt om jer.  I kan også lære fotografen at kende, så I kan få en god mavefornemmelse for hvem det er som skal lave jeres bryllupsbilleder. 
Få en uforpligtende fremvisning her i studiet ved at udfylde formularen i toppen af siden.

Bryllupper i København

Bryllupper i København

Bryllupsfotografering er en tillidssag, og med mere end 15 års erfaring er vi rigtig godt rustet til at yde Jer en perfekt oplevelse med fotografen. Vi laver fotograferingen i naturen eller i studiet, og billederne er klar allerede efter 8 dage. Vi kan lave billederne som en reportage lige fra morgenstund til brudevals eller som en kortere seance på ca. 45 min – det er Jer der bestemmer!

Læs også: