bryllup i København

Vil du gerne holde bryllup i København er der flere mulige bryllupslokaler at vælge imellem. Vi vil gøre hvad vi kan for at give dig det mest vellykkede bryllup muligt, derfor har vi lagt de interessante bryllupslokaler i København ind her på siden, og gør det hurtigt og intuitivt for dig at sammenligne de mange bryllupslokaler i København på prisniveauet, placeringen og faciliteterne.

bryllupslokaler

Du kan også søge på om det skal være med eller uden mad. Det vil altså sige, at du ikke skal bruge oceaner af tid på at gennemsøge internettet og kontakte en masse steder for at finde gode bryllupslokaler, så du i stedet kan bruge tiden på det vigtige – nemlig at planlægge det perfekte bryllup.

Toldbod Bodega

Toldbod Bodega er en ofte brugt restaurant i København-området. Mange store begivenheder afholdes i Toldbod Bodega hvert år, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, sker det gerne i restaurantens flotte lokaler. Hos Toldbod Bodega kan du med fordel afholde mange typer af begivenheder.

Esplanaden 4, 1263 København K

Axelborg

Axelborg er et af de mest populære selskabslokaler i København V. I Axelborg afholdes der mange arrangementer årligt, for når de lokale borgere fra København V skal holde arrangement, sker det gerne i selskabslokalets smukke omgivelser. Axelborg er et ideelt sted at holde mange forskellige slags arrangementer. Ligegyldigt om I skal holde bryllup, fest, eller anden form for party, så kan det afholdes her. Axelborg har plads nok med en kapacitet på op til cirka 450 personer ad gangen.

Axeltorv 1, 1609 København V

Fuego

Fuego er en argentinsk steak restaurant. Her har vi ild i vores hjerter og laver bøffer med kærlighed. Vores passion for argentinsk kød og vin gjorde, at vi åbnede Fuego i 2003. Vi ville gerne dele vores passion og sigtede derfor imod at tilbyde den bedste bøf i byen. Fuego var den første af sin slags i Danmark. Vi har plads til 120 gæster i restauranten og vi har en fantastisk vinkælder, hvor man kan holde en mindre privat middag.

Holbergsgade 14, 1057 København K

Ida Mødecenter

Ida Mødecenter er en hyppigt benyttet restaurant i København V-området. Mange store begivenheder afholdes i Ida Mødecenter hvert år, for når de lokale borgere fra København V skal holde arrangement, gør de det med glæde i restaurantens indbydende rum. Ida Mødecenter er et ideelt sted at holde mange forskellige slags arrangementer.

foto københavn

Studie Street Grill

Studie Street Grill er en meget besøgt restaurant for Københavns beboere. Mange store begivenheder afholdes i Studie Street Grill hvert år, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, sker det gerne i restaurantens flotte lokaler. Studie Street Grill er et ideelt sted at holde mange forskellige slags arrangementer.

Rued Langgaards Vej 6, 2300 København S

Loft Gastrogrill

Loft Gastrogrill er en af de mest populære restauranter i København. Flere lokale events sker i Loft Gastrogrill om året, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, gør de det med glæde i restaurantens indbydende rum. Hos Loft Gastrogrill kan du med fordel afholde mange typer af begivenheder.

Læs også om: bryllupsbilleder taget i hjertet af København

bryllupsfotograf-koebenhavn-101

Nimb

Nimb er et af de mest populære selskabslokaler i København. Mange store begivenheder afholdes i Nimb hvert år, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, sker det gerne i selskabslokalets indbydende rum. Nimb tager i mod og imødekommer langt de fleste varianter af events. Hvad enten det er fest, barnedåb, mindesammenkomst eller anden begivenhed, så kan det lade sig gøre her.

Bernstorffsgade 5, 1577 København V

56°

Konceptet for 56° er nærhed. Vi vil præsentere de bedste råvarer for vores gæster og forventer, at vores gæster stoler på vores dygtige kokkes formåen. Køkkenet går aldrig på kompromis med smagen eller nydelsen af råvarerne. Vi afholder alle typer for fester. Firmafester, fødselsdage, konferencer mv. Vi kan skræddersy din fest efter dine ønsker og budget.

Bojesen i operaen

I forbindelse med en forestilling, eller på en dag uden forestillinger, er Operaen et fantastisk sted at holde middag eller en anden form for get–together. I restauranten er der plads til omkring 300 til frokost eller middag. Her er mulighed for en siddende middag ved borde i hele buen, hvor der serveres tre delikate retter. Man kan køre til Operaen, men man kan også sejle hertil. Det er imponerende. Sammen med Det Kongelige Teater kan vi byde på kreativ sparring og sørge for at alt klapper på dagen.

Ekvipagemestervej 10, 1438 København

Funder

Funder – Vester Voldgade er en meget besøgt restaurant for Københavns beboere. I Funder – Vester Voldgade afholdes der mange arrangementer årligt, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, gør de det med glæde i restaurantens indbydende rum. Funder – Vester Voldgade er et ideelt sted at holde mange forskellige slags arrangementer.

VESTER VOLDGADE 87, 1552 København V

Restaurant Arti´kok

På Restaurant Arti´kok har vi stor erfaring med alle typer selskaber. Vores smukke lokaler danner en idéel ramme for barnedåb, konfirmationer, bryllupper, m.m. Vi tilbyder menuer til alle slags festligheder og budgetter, og vi kan altid efterkomme særlige ønsker.

Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Spisehuset Rub&stub

Spisehuset Rub&stub er en ofte brugt restaurant i København-området. Flere lokale events sker i Spisehuset Rub&stub om året, for når de lokale borgere fra København skal holde arrangement, gøres det gladeligt i restaurantens indbydende rum. Spisehuset Rub&stub tager i mod og imødekommer langt de fleste varianter af events. 

Rådhusstræde 13, 1466 København K

fotograf-koebenhavn-20

København, Storkøbenhavn, Hovedstadsområdet, Nordsjælland, Albertslund, Allerød, Amager, Amagerbro, Avedøre, Ballerup, Bagsværd, Bellahøj, Birkerød, Bispebjerg, Brede, Brønshøj, Brøndby, Buddinge, Charlottenlund, City, Christianshavn, Dragør, Dyssegård, Egedal, Espergærde, Farum, Fredensborg, Frederiksberg, Friheden, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Hillerød, Holte, Hornbæk, Hovedstaden, Humlebæk, Hundige, Husum, Hvidovre, Hørsholm, Ishøj, Islands Brygge, Islev, Kastrup, Klampenborg, Kokkedal, København, Køge, Ledøje-Smørum, Lyngby, Lyngby-Tårbæk, Lynge, Mørkhøj, Nivå, Nordhavn, Nærum, Nørrebro, Roskilde, Rudersdal, Rungsted Kyst, Ryparken, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Snekkersten, Sorgenfri, Sundby, Sundbyvester, Sundbyøster, Sydhavnen, Søborg, Søllerød, Tikøb, Tingbjerg, Tisvildeleje, Tårbæk, Tårnby, Taastrup, Utterslev, Valby, Vallensbæk, Vangede, Vanløse, Vedbæk, Vestamager, Vesterbro, Vigerslev, Virum, Værløse, Ørestad, Østerbro, Åmarken, Kbh, Kbh K, Kbh V, Kbh N, Kbh Ø, Kbh NV