Privatlivspolitik for Bryllupsfotografkobenhavn.net

1. Indledning

www.bryllupsfotografkobenhavn.net driver hjemmesiden [www.bryllupsfotografkobenhavn.net/] og [eventuelle applikationer, tjenester]. Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores Service, samt de valg, du har tilknyttet disse data.

2. Dataindsamling og brug

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger med forskellige formål for at levere og forbedre vores Service til dig.

Typer af Data, der indsamles:

Personlige Data Mens du bruger vores Service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig (“Personlige Data”). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • E-mailadresse
 • Fornavn og efternavn
 • Telefonnummer
 • Adresse, Stat, Provins, Postnummer/ZIP, By
 • Cookies og Brugsdata

Brugsdata Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan Servicen tilgås og bruges (“Brugsdata”). Disse Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider af vores Service, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, du tilbringer på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

3. Brug af Data

[Virksomhedsnavn] bruger de indsamlede data til forskellige formål:

 • At levere og vedligeholde vores Service
 • At underrette dig om ændringer til vores Service
 • At tillade dig at deltage i interaktive funktioner i vores Service, når du vælger at gøre sådan
 • At levere kundesupport
 • At samle analyse eller værdifuld information, så vi kan forbedre vores Service
 • At overvåge brugen af vores Service
 • At opdage, forebygge og adressere tekniske problemer

4. Videregivelse af Data

Din information, herunder Personlige Data, kan blive overført til — og opbevaret på — computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden regeringsjurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

[Virksomhedsnavn] vil træffe alle skridt, der rimeligt er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine Personlige Data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og anden personlige information.

5. Sikkerhed af Data

Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine Personlige Data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

6. Serviceudbydere

Vi kan ansætte tredjeparts virksomheder og enkeltpersoner til at lette vores Service (“Serviceudbydere”), til at levere Servicen på vores vegne, til at udføre Service-relaterede tjenester eller til at hjælpe os med at analysere, hvordan vores Service anvendes.

Disse tredjeparter har adgang til dine Personlige Data kun for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge det til noget andet formål.

7. Links til andre sites

Vores Service kan indeholde links til andre sites, som ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjeparts link, vil du blive dirigeret til den tredjeparts site. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert site, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis af tredjeparts sites eller tjenester.

8. Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi vil lade dig vide via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores Service, inden ændringen træder i kraft, og opdatere “sidst opdateret”-datoen øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemgå denne privatlivspolitik for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er offentliggjort på denne side.

9. Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

 • Via e-mail: [asmussenfotografi@gmail.com]